Door de steeds hetere zomers kunnen we allemaal langer genieten van de zwoele avonden in de tuin, op het terras of op het balkon. Prettige zitplaatsen zijn dan essentieel om het extra gezellig te maken. Heb je weleens overwogen een terraskruk of barkruk buiten aan te schaffen? Een fraai en praktisch meubel, dat je buiten kunt laten staan, omdat het bestemd is tegen weersinvloeden. Meestal is het materiaal waarvan de kruk is gemaakt polypropyleen (kunststof). Dit materiaal kent vele voordelen: gemakkelijk te reinigen en kan buiten blijven staan.

Je kunt ook kiezen voor kunststof dat is versterkt met kunststof glasvezel en met een extra UV bescherming tegen de invloed van de felle zon. Met deze bescherming ben je ervan verzekerd dat de kruk zijn fraaie uiterlijk behoudt. Op die manier kun je nog langer genieten van dit meubel.

barkruk buiten

Barkruk buiten online en in de showroom

Heb je interesse in een barkruk buiten dan kun je deze online bestellen, los of een veelvoud van twee, dat gaat eenvoudig. Je kunt er ook voor kiezen het assortiment in de showroom te bekijken als je in de gelegenheid bent en dan je keuze maken. Je kunt daar tevens proefzitten. Echter ook op de website kun jij een leuk zitje van barkrukken samenstellen.

De website is overzichtelijk. Je kunt de kleur kiezen, met of zonder rugleuning, de zithoogte, het merk. Je vindt er zelfs een filter op prijs. Dit alles zorgt ervoor dat je hier gegarandeerd zult slagen voor de ideale barkruk. Heb je vragen, neem contact op.    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *