Betonpoer grijs is van zeer goede kwaliteit

Ben je op zoek naar betonpoer in de kleur grijs? Dan hebben we een match! In dit artikel vertel ik je alles over de betonpoer in het grijs en over betonnen poeren in het algemeen. Zoals hierboven in de titel staat, zijn natuurlijk alle betonpoeren van uitstekende kwaliteit! Dus niet alleen de kleur grijs.

Op de website www.betonpoerengigant.nl vind je alles over de betonpoer. Als je bij de website bent aangekomen kan je rechtsboven in typen ‘betonpoer’. Je komt dan op de pagina van de betonpoer in alle soorten en maten. Bij deze pagina kan je alle poeren terugvinden met foto en al. Ook staat er een enorme lap tekst met alle informatie die je moet weten van de betonnen poer. Zoals de verschillende kleuren en maten van de poeren. Want buiten de kleur grijs zijn er ook de kleuren zwart en wit bijvoorbeeld.

Betonpoer grijs plaatsen voor je bouwwerk

Bij het plaatsen van een betonpoer in de kleur grijs is niet heel ingewikkeld, alleen je moet het net even weten. Daarom ga ik je het proberen uit te leggen in grote lijnen:

Bij het plaatsen van een betonpoer moet je een gat graven waarvan de helft van poer in de grond moet staan. Daarbij moet je wel eerste de plekken weten waar je bouwwerk in aanraking komt met de grond. Graaf dus een gat ongeveer net zo diep als de helft van een betonnen poer met een beetje extra als speling. De precieze afmetingen kan je terugvinden op de website..

Nu je het gat hebt gegraven plaats je een steen onderin het gat om het gewicht van je bouwwerk straks te verdelen. Plaats vervolgens de poer in het midden van de steen. Als je dit hebt gedaan vul je het gat, dus rondom de poer, met snelcement. Dit kan ook normaal cement zijn maar snelcement zegt het zelf al, het gaat een stuk sneller. Als je dit hebt gedaan wacht je tot het cement is opgedroogd en verbind je de ander helft van de poer, die dus uit de grond steekt, met je bouwwerk. 

Hoe dit precies werkt vind je terug op de website.