vloertegels

Wanneer je een nieuw huis hebt dan komt daar een hoop bij kijken. Zowel aan de binnenkant als de buitenkant moet je beslissingen nemen. Bijvoorbeeld over de vloeren. Want wil je tapijt, laminaat of toch misschien vloertegels? Vloertegels worden met de dag populairder. Gek is dat niet,want een tegelvloer heeft veel voordelen.

vloertegels

Tegels zijn duurzaam

Tegels zijn stevig en vaak van duurzaam materiaal gemaakt. Dat maakt het dan ook een duurzame aanschaf voor je huis. Misschien dat het goedkoopste laminaat van die winkel bij je om de hoek een stuk goedkoper is maar hoe lang gaat dat mee? Als de vloer na een paar jaar al vervangen moet worden dan is het dus helemaal niet zo’n goede keuze geweest. Vloertegels daarentegen gaan tien of meer jaar mee doorgaans. Dat is absoluut een duurzame investering.

vloertegels

Goed met huisdieren

Wie katten of honden in huis heeft, weet maar al te goed hoeveel haren ze achter kunnen laten. Natuurlijk ben je dol op je huisdieren maar tapijt is geen goede optie als je jouw beestjes in huis wil houden. Daar blijven die haren helemaal in zitten en dat krijg je echt moeilijk schoon. Vloertegels daarentegen maak je in een handomdraai schoon, ook als er overal haren liggen. Een bezem of stofzuiger over de vloer halen is vaak al voldoende. Ook de vloer met nat schoonmaken is veel minder gedoe dan wanneer je een tapijt of houten vloer hebt. De tegels kunnen namelijk prima tegen water.