Een weekje ontspannen op de camping

Gezellig met de hele familie gaan we op reis naar Zeeland. Hier hebben wij onze vaste camping. Ieder jaar gaan we met een groep van 40 man naar Zeeland om hier een weekje heerlijk te vertoeven. We doen de leukste activiteiten en daarnaast ook nog leuke uitstapjes. Ook dit jaar was het weer behoorlijk gezellig en zijn er leuke dingen gebeurt. Ik neem jullie mee in onze te gekke week en onze gewoontes.

Voorbereidingen

Met z’n vieren stappen we de auto in richting Zeeland. Het is ongeveer een uurtje rijden vanaf ons huis. Onze camping ligt dicht bij het Grevelingenmeer en hier huren wij dan ook vaak een zeilbootje. Onze Opa’s en Oma’s gaan ook gezellig mee. Ik heb een hele leuke en gezellige familie. We zijn erg hecht en zijn zeker niet vies van een feestje.

Bij de voorbereiden voor de vakantie was het zo dat mijn moeder nog van alles bij de winkel ging halen, zoals ze altijd doet. Dit keer kocht zij een regisseursstoel in verschillende kleuren. Dit vond zij het mode item van deze zomer en ze wilde dat iedereen het kon zien, vandaar de extra felle kleuren.

Mijn vader neemt altijd vijf koelboxen mee, omdat er geen elektriciteit is op de camping. Daar kan hij al het eten in bewaren en zijn biertjes. Mijn kleine zusje zit altijd vastgeplakt aan het Nintendo. Zo heeft iedereen wel wat. We zijn niks vergeten en kunnen lekker op vakantie.

Warm weer

Eenmaal aangekomen in Zeeland, was het stralend weer. De zon scheen fel en het was 28 graden. De hele week zou het rond deze temperaturen zijn. We hebben de sub board meegenomen, zodat iedereen die daar zin in heeft lekker het water induiken. Onze eerste familie kwam tegelijkertijd aanrijden. Het is alweer vijf maanden geleden toen wij hen hadden gezien. Het was weer ouderwets gezellig.

De avond valt. We zitten in een grote kring om het kampvuur en er worden liedjes gezongen. Mijn moeder zit heerlijk in haar nieuwe stoel en mijn vader bewaakt de koelboxen. Mijn zusje zit in de tent op haar Nintendo te spelen en ik zit gezellig naast mijn neefjes met een paar marshmallows.

De sfeer zit er goed in. Het is alleen wel tijd om naar bed te gaan. De dagen vliegen voorbij en we hebben al hele leuke activiteiten gedaan zoals, in bomen geklommen, heerlijk uiteten geweest en krabben gevangen. Een echte Zeeuwse vakantie, zo kun je het wel noemen.