Bert Plantagie is een Nederlandse meubelontwerper. Je herkent de meubels die ze ontwerpen aan een de eenvoudige bijna tijdloze stijl. Dit betekent niet dat jouw meubel in huis niet op zal vallen, want Bert Plantagie heeft internationale bekendheid. De eenvoud van het ontwerp in combinatie met het gebruik van natuurlijke materialen maakt Plantagie meubelen een unieke en interessante toevoeging in ieder interieur. En ze hebben bij deze ontwerper nog een andere verrassing.

Je Bert Plantagie meubel zelf samenstellen

Plantagie ontwerpt de meubels, maar jij geeft aan hoe je deze in je woning passend wilt maken. Daarom laat dit merk je eindeloos combineren en kies je zelf de materialen en de kleuren erbij. Het houdt bij materiaal en kleur niet op. Je geeft zelf aan wat de afmetingen en samenstelling moet worden, bijvoorbeeld van je zitbank. De arm- en rughoogte worden exact afgestemd op de lengte van de mensen die op de bank moeten zitten. Het gaat zelfs zo ver dat je bij sommige modellen mag uitkiezen welke stiknaden je wilt laten plaatsen. Je stemt een Bert Plantagie meubel dus exact af op jouw interieur, zonder dat de bekende Plantagie look verloren gaat.

Een verscheidenheid aan meubelen

Bert Plantagie maakt voornamelijk meubelen voor de woon- en eetkamer. Denk dan aan zitbanken, eetkamertafels en –stoelen, fauteuils, kasten, dressoirs, bijzettafels en hockers. In principe kun je er dus je gehele leefgedeelte mee uitrusten, mocht je dat willen. Als je door het assortiment loopt zie je dat de eenvoud van het ontwerp altijd wordt aangevuld met een interessant detail, zoals bij de eettafel Stella het geval is. Het onderstel trekt direct de aandacht. De eetbank Kiko is niet zomaar een eetbank, maar lijkt uit een stationshal uit de jaren ’50 te komen. En zoek je een stijlvolle, luxe maar toch eenvoudige bank, bekijk Renio dan eens. 

De BP quick actie voor een snelle levering

Omdat Plantagie veel aandacht besteed aan het ontwerpen van schitterende en tijdloze meubelen en jij de mogelijkheid krijgt om hier je eigen stempel op te drukken, moet je soms even wachten op de levering. Je krijgt dan wel een meubelstuk dat exact op jouw interieur is afgestemd, maar misschien heb je die tijd niet. In dat geval is er de Bert Plantagie quick actie waarmee je je eetkamerset sneller in huis hebt. De populaire eettafels en –stoelen die hiervoor zijn geselecteerd kunnen sneller bij je geleverd worden terwijl je nog steeds keuze hebt uit een aantal materialen en uitvoeringen. 

Een showroom bezoeken

De beste manier om de Bert Plantagie meubelen in volle glorie te bekijken en te zien wat er mogelijk is, is door een officiële showroom te bezoeken. Daar kan een medewerker je laten zien hoe je kunt combineren en samenstellen tot je de beste meubelstukken hebt gevonden. Je ziet de natuurlijke materialen, de kwaliteit en de tijdloze stijl zelf en bepaalt of Bert Plantagie jouw toekomstige zitbank, eetkamerset of dressoir voor jou kan samenstellen.