Maxifleur

Of ze nu in huis, op kantoor of in de tuin staan of hangen, mooie planten kan eigenlijk iedereen wel waarderen. Echter zijn niet alle mensen liefhebber van het uitvoeren van onderhoud een planten en bloemen. Los daarvan is het maar de vraag of je temidden van al je dagelijkse bezigheden tijd hebt voor dit onderhoud. Wat dat betreft is het een aanbeveling waard om eens over kunstplanten na te denken. Zoals je misschien weet heeft de ontwikkeling van kunstplanten de laatste decennia een behoorlijke vlucht genomen. Tegenwoordig zijn er aldus vele uitvoeringen beschikbaar. Velen daarvan zijn eigenlijk nog maar nauwelijks van ‘echte’ planten te onderscheiden. En het is echt zo: aan kunstplanten heb je geen kind als het om onderhoud aankomt. Kijk dus zeker eens rond bij een in kunstplanten gespecialiseerde aanbieder als Maxifleur. Begin desnoods met een kunsthangplant om erachter te komen of dat je bevalt.

Realistisch

Waarom zijn hangplanten als kunstplant zo ideaal?

In tuinen kom je hangplanten al vrij vaak tegen, maar ook voor in huis zijn deze ideaal. En wel om de volgende redenen:

• Hangplanten zijn heel geschikt om lelijke plekjes op de muur onzichtbaar te maken. Verder kun je ze ook over storende leidingen en buizen heen hangen.
• Als je een bescheiden woning met relatief weinig woonoppervlakte hebt, dan ben je vaak gedwongen ‘naar boven’ te gaan werken. Met hangende planten doe je dat natuurlijk bij uitstek.
• Hangplanten zijn soms moeilijk te bereiken wanneer ze eenmaal hangen. Met kunstplanten is dat geen probleem: hier hoef je toch nauwelijks onderhoud aan uit te voeren

Onderhoudsvriendelijk