Horren op maat vind je bij Unilux

Logo-Unilux

Ben je onlangs verhuisd naar jouw nieuwe woning en heb je nu erg veel last van muggen en of vliegen in jouw nieuwe woning? Dan horren op maat van Unilux de ideale oplossing voor jouw probleem.  

De specialist op het gebied van horren op maat 

Unilux is de specialist in horren op maat. Het bedrijf biedt een zeer uitgebreid assortiment horren en jarenlange ervaring aan met en zeer goede scherpe prijs- kwaliteit verhouding. De horren die Unilux aanbiedt worden gefabriceerd in Nederlandse fabrieken, je bent daarmee verzekerd van topkwaliteit en natuurlijk een snelle levering. Het bedrijf biedt pliss├ę, rollende of vaste hordeuren of raamhorren aan. Je kunt jezelf laten inspireren in de horren winkel of neem contact met het bedrijf op voor deskundig advies. 

horren

Altijd een oplossing 

Wanneer jouw ram kozijnen geen doorsnee afmeting hebben ben je bij Unilux aan het juiste adres voor horren op maat. Door middel van deze opmaat gemaakte horren zal jouw hor altijd passen in het raamkozijn of deur. 

Zelf montage of door het montage team 

Je kunt gemakkelijk en snel een offerte via de website van het bedrijf opvragen. Er zal dan vervolgens een offerte op maat gemaakt worden. Je kunt er als klant dan voor kiezen om jouw hor zelf te plaatsen of je kunt ervoor kiezen om de horren door het professionele montageteam te laten installeren. Door middel van horren zul je geen last meer hebben van vliegen, muggen en andere kleine insecten.