Je pasgeboren kind verdiend alleen het beste

matras 70x140

Wanneer je kleine wereldwonder is geboren wil je natuurlijk alleen maar het beste voor hem of haar. Breng je hem of haar naar bed dan wens je niets anders dan dat je wondertje lekker slaapt. Met het matras 70×140 ligt je kleintje veilig, zacht en is speciaal ontworpen voor de gevoelige zachte huid van de baby. Het matras is vervaardigd van schuim wat van hoge kwaliteit is, de hoes is te wassen en anti allergisch. Voor de prijs hoef je dit matrasje niet te laten liggen, betaalbaar en aantrekkelijk geprijsd zodat je nog eventueel andere spulletjes voor je baby kunt kopen.

matras 70x140

Speciaal gemaakt voor je kleine baby

Wanneer je er zeker van wilt zijn dat je baby op een veilig matrasje ligt kunnen wij het matras 70×140 zeker aanraden. Omdat je kleintje meer slaap nodig heeft dan een volwassene, moet je kleine meid of jongen wel de goede ondersteuning hebben. Er is veel energie nodig om te leren en te groeien, voldoende en goede rust daarbij is essentieel. Ook ventileert het matras perfect, je kleine zal nooit zweten al is het zeer warm weer in de zomer. Ook aan de hygiëne is gedacht, de afritsbare hoes is eenvoudig te wassen, zodat de baby altijd op een schone en hygiënisch matras ligt.

Ga voor de zekerheid van een perfect matras

matras 70x140

Omdat je voor je baby alleen maar het beste wilt moet je niet twijfelen om het matras 70×140 te kopen. Het comfort om te liggen, evenals de hygiënische eigenschappen zorgen ervoor dat dit het perfecte matras is. Gebeurd er in de nacht een ongelukje dan kun je eenvoudig de hoes van het matras eraf halen en wassen. Je zoon of dochter zal op deze manier altijd op een frisse en schone matras liggen. Hygiëne vinden we een zeer belangrijk punt bij een matras voor je baby.

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.


*