Kan jij wel wat groen gebruiken?

Nu we steeds meer thuis zitten, merken we ook steeds vaker wat we missen. En je wilt natuurlijk een fijne en gezellige werkplek. Want het is ook belangrijk dat je een plek hebt waar je goed kan werken, kan concentreren en je ook gemotiveerd houdt. Dat heb je natuurlijk sneller op kantoor, omdat je dan allemaal aan het werk bent en je dan in een bepaalde werk sfeer zit. Dat is natuurlijk fijn wanneer je ook samen moet werken aan een project. Kan je gemakkelijk naar elkaar toe. En toch in deze sfeer, werk je altijd harder en ben je minder snel afgeleid. Want ja, thuis merken we sneller dat iets niet helemaal schoon is wat we dan even gaan schoonmaken, of wanneer je weet dat je nog een was moet draaien en dan stop je die ook snel in de wasmachine. 

 

Je thuiskantoor iets opvrolijken

Maar hoe zorg je ervoor dat je jouw kantoor fijn kan inrichten. Of iets erbij kan zetten waardoor je meer een kantoor gevoel hebt. Maar je het toch ook lekker vrolijk houdt natuurlijk. En vergeet niet, dit zijn natuurlijk ook goede tips die je kan gebruiken wanneer je het kantoor wilt opvrolijken of opnieuw wilt inrichten. Want we hebben het nu wel over je thuiskantoor, maar straks wanneer je weer naar kantoor kan, wil je daar uiteraard ook een fijne plek hebben. 

Dus hoe zorg je voor betere concentratie? Dat kan al komen door de kamer te vullen met kantoorplanten. Zo krijg je ook net wat meer zuurstof in de kamer krijgen wat ook weer goed voor je werkvermogen is. En dat willen we natuurlijk hebben. Wanneer je kantoorplanten in de ruimte wilt zetten, moet je natuurlijk met een paar punten rekening houden. Denk er bijvoorbeeld aan dat je moet kijken naar hoeveel licht er binnen komt in de ruimte. Daar moet je natuurlijk ook rekening mee houden. Dus je kan ook kijken naar grote kamerplant schaduw die niet zoveel licht nodig hebben. Heb je juist wel veel natuurlijk licht in je kantoor, dan moet je hier ook rekening mee houden. 

Maar vaak kan je veel verschillende planten in de ruimte zetten. Dat is al fijn, zo kan je ook veel afwisseling doen. Zo heb je niet alleen maar één en dezelfde plant op kantoor staan. En wil je het helemaal opvrolijken, dan doet een bosje bloemen natuurlijk ook heel veel. Dat beetje kleur kan uiteraard veel doen wat ook goed is voor de werksfeer. 

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.


*