Kärcher stoomreiniger

Kärcher stoomreiniger

Iedereen heeft er wel eens van gehoord, de stoomreiniger (ook wel Stoomcleaner). Echter is het niet voor iedereen duidelijk wat dit begrip inhoudt. Een Kärcher stoomreiniger kan gebruikt worden voor zowel huishoudelijk als professioneel gebruik. Het apparaat is geschikt voor het reinigen van vrijwel alle vloeren. Zelfs voor betegelde muren en badkamers. Het apparaat reinigt dus met behulp van waterdamp. Door deze waterdamp wordt het vuil verwijderd en opgezogen. Door deze methode kan de stoomcleaner voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden.

Kärcher stoomreiniger

Waarvoor kan in een stoomreiniger gebruiken?

De stoomreiniger kan dus gebruikt worden voor meerdere verschillende doeleinden. Het is namelijk afhankelijk van het opzetstuk. Er zijn opzetstukken verkrijgbaar om textiel te strijken en verzorgen. Echter wordt de stoomcleaner het meest gebruikt voor het reinigen van tegels, badkamers, vloeren, het toilet en zelfs de afzuigkap. Met behulp van de stoomreiniger is schoonmaken voor iedereen veel gemakkelijker. Het is tamelijk eenvoudig en je schoonmaakwerk is snel gereed. 

Voordelen van de Kärcher stoomreiniger

Door het gebruik van een Kärcher stoomreiniger is eindeloos schrobben en boenen vanaf nu verleden tijd. Een ander bijkomend voordeel is dat het apparaat geen zeep of ander schoonmaakmiddel nodig heeft. Deze schoonmaakmiddelen zijn niet alleen slecht voor het milieu. De kans dat je het verkeerde middel gebruikt is ook aanwezig, zelfs voor professionals. Voor professionals zijn er verschillende modellen uitgebracht. Zo is er een variant die het stoomreinigen combineert met al het goede van een nat-droog zuiger.