Creëer een prettige en tevens comfortabele werkomgeving door uw kantoor te voorzien van de mooiste kantoorplanten. Naast dat het hartstikke leuk staat, is het ook nog eens hartstikke gezond voor uw leefomgeving. Bij Fleur Direct vindt u een ruim aanbod kantoorplanten, die prachtig staan in uw werkruimte. In deze blog vertellen we u alle voordelen van het bestellen bij deze plantenwebshop.

Welke kantoorplanten wilt u hebben?

Als u op zoek gaat naar kantoorplanten dan is het belangrijk dat u goed nadenkt over wat voor een planten u graag wilt hebben. Waar wilt u de planten neerzetten? Bedenk dit goed van te voren, want zo kunt u gemakkelijker een keuze maken. Planten voor in de vensterbank zijn over het algemeen kleiner dan planten die op de grond staan. Zet dus voor uzelf goed op een rij wat u nodig heeft en maak zo een weloverwogen keuze. 

Eigenschappen

Als u op zoek gaat naar kantoorplanten dan is het goed om te letten op de kenmerken van de planten. Het grote voordeel aan Fleur Direct is dat ze bij elke plant hebben aangegeven wat bijvoorbeeld de lengte is van een plant. Ook staat er aangegeven wat de waterbehoefte is en op welke standplaats u de plant het beste kunt zetten. Natuurlijk wilt u graag dat uw plant zolang mogelijk meegaat en daarom staat er ook bij hoe u uw favoriete kamerplant het best kunt onderhouden.

Voordelen van Fleur Direct

Zit u er ook aan te denken om uw kantoorplanten te bestellen bij Fleur Direct? Dan zijn er heel veel voordelen aan. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf uw bezorgdag of -avond uitkiezen. Daarnaast geldt dat er een snelle levering is. Het verschilt per plant wat dit is, dus let hier altijd goed op. Plaatst u een bestelling van €45 of meer? Dan zijn de verzendkosten helemaal gratis. Heeft u nog vragen of wilt u advies? De specialisten van Fleur Direct staan graag voor u klaar en helpen u verder.