Posterbehang

PosterbehangPosterbehang vond ik onwijs leuk om te nemen voor op de kamer van mijn eerste kindje. Over ongeveer een maand ben ik uitgerekend en daarom wilde ik natuurlijk graag de kinderkamer af hebben. Hier ben ik tot vorige week druk mee bezig geweest. Zelf ben ik niet zo super goed in het stylen van ons interieur, dus daarvoor vraag ik vaak advies bij vriendinnen. Een van hen kwam toen met het idee om een mooie afbeelding op de muur te zetten. Eerst heb ik eraan gedacht om deze door een kunstenares te laten schilderen, maar dat vond ik toch een beetje kinderachtig. Zelf houd ik daar niet zo van, dus toen ben ik verder gaan zoeken.

Hier koop je posterbehang

Online kwam ik toen terecht op een website waar je posterbehang kunt bestellen. Ik wist niet zo goed waar ik moest beginnen met zoeken, want er was heel veel keuze beschikbaar. Daarnaast was het ook mogelijk om te kiezen voor een eigen afbeelding, maar dat wilde ik toch niet. Wij hebben zelf geen goede apparatuur om te zorgen voor de juiste kwaliteit. Je moet er namelijk voor zorgen dat de illustratie veel pixels heeft, want anders kan het eindresultaat wazig worden.

Het eindresultaat

Posterbehang

Voor het posterbehang ben ik uiteindelijk gegaan voor een mooie afbeelding van een strand. Deze vond ik tussen de voorbeelden die zij beschikbaar hadden en het was precies wat ik wilde. De kleuren passen precies in het thema wat ik verder in het kamertje voor ogen had. Het fijne is ook dat mijn vriend heel erg handig is en hij het gewoon makkelijk zelf heeft kunnen aanbrengen. Dit heeft hij onwijs netjes gedaan en daar ben ik heel dankbaar voor. Behangen is niet super makkelijk, dus het kan ook slim zijn om hier iemand voor in te huren!