Luifel.com

Een deurluifel kan een aantal verschillende doelen hebben, zo kun je de woning ermee verfraaien, de voordeur beschermen, te gebruiken in combinatie met verlichting voor de veiligheid. Van zeer moderne luifels van glas, tot speels gebogen luifels voor de traditionele rijtjeswoning. Voor ieder soort woning is er een luifel beschikbaar bij Luifel.com. Wil je ook een woning die onderscheidend is tussen de andere woningen, dit kun je doen door het plaatsen van een luifel boven de deur.

Luifel.com

Persoonlijke smaak

Natuurlijk is een luifel iets persoonlijks wat iemand mooi vindt, waar de een warm loop voor een glazen deur luifel vindt een ander een houten deurluifel weer mooi. Relevant is wel wat voor woning je hebt, een woning uit de jaren ‘30 met een superstrakke luifel van glas past over het algemeen niet bij elkaar. Daarom zijn er verschillende soorten luifels te koop bij Luifel.com. Welke luifel je ook koopt, alle luifels in het assortiment zijn van hoge kwaliteit. De glazen luifels zijn uiteraard uitgevoerd met veiligheidsglas, hierdoor sta je altijd veilig onder de luifel.

Luifel.com

Luifel vrijhangend of met trekstangen

Waar de een een vrijhangende luifel mooi vindt, is de ander helemaal weg van een glazen luifel met trekstangen. Bij Luifel.com heb je ook hierin verschillende modellen, heb je een luifel met wandprofielen zijn deze profielen ook uitstekend afgewerkt en van de beste kwaliteit. Dit geldt ook voor de deurluifels die voorzien zijn van trekstangen, ook deze zijn zeer elegant en geven je woning een dure uitstraling. Alle luifels hebben bijna de afwatering aan de voorkant van de luifel.