Kerstverlichting buiten is de website voor uw kerstverlichting in zowel Nederland als België. Vertrouwd en veilig kan u bij ons online het hele jaar door kerstverlichting kopen. Er is altijd een enorme voorraad aanwezig aan kerstverlichting voor buiten en binnen. Onze voorraad ligt klaar voor u in ons magazijn van maarliefst 2000m2. Wij bieden allerlei verschillende soorten kerstverlichting aan, zowel professioneel als voor consumenten. Onze lampen zijn milieuvriendelijk en duurzaam, en wij garanderen alleen de beste kwaliteit kerstverlichting naar uw deur te brengen!

Onze tuinverlichting snoer

Wilt u een gezellige sfeer brengen in uw tuin, terras of balkon? Dan zijn onze tuinverlichting snoeren de oplossing voor u. Voorzien van vele gezellige led lampjes, kan dit snoer uw tuin omtoveren tot een sfeervol genot. Onze tuinverlichting snoeren zijn energiezuinig, besparen kosten en kunnen tegen een stootje. Enkele voorbeelden aan snoeren zijn:

  • Warm witte LED’s
  • 1 kleur LED’s
  • LED’s dimbaar
  • Verschillende kleuren LED’s

De namen van deze producten spreken voor zich. Van klassieke warme witte LEDs tot tuinverlichting snoeren met 7 verschillende kleuren, op onze website kan u het allemaal vinden. Daarnaast bieden wij natuurlijk ook reservelampjes aan voor de snoeren, zodat u nooit komt te zitten met een niet werkend lampje. Ook verkopen wij extra accessoires voor uw tuinverlichting snoer, zoals verlengsnoeren en extra aansluitmateriaal. Al onze producten zijn koppelbaar. 

Onze snoeren zijn spatwaterdicht, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over regen of sneeuw. U kan uw sfeervolle tuinverlichting snoer veilig maandenlang buiten laten hangen, echter is het wel verstandiger om deze droog en goed geventileerd op te bergen. Dit komt omdat langdurige inwerking van vocht en UV-licht het rubber van de snoeren schade op kan leveren.

Onze LED verlichting is geschikt om de mooiste tuinfeestjes of barbecues te verlichten. Omdat de snoeren koppelbaar zijn, kunt u indien mogelijk de verlichting zo ver mogelijk verbinden, zonder meerdere stekkers nodig te hebben. Is dit niet handig?

Tuinverlichting snoer: De mooiste manier om uw tuin te versieren!

Bij Kerstverlichting buiten streven wij er naar om met onze verlichting de sfeer van de huizen zowel tijdens de kerstdagen als het hele jaar door zo gezellig mogelijk te houden! Wij leveren alleen de beste kwaliteit verlichting voor zowel de consument als de professional. LED verlichting is veel energiezuiniger, en wordt niet warm. Geen verhoogd risico op brandgevaar dus. Bovendien kan u de lampjes veilig aanraken als ze branden. 

Een mooie tuin versierd met onze tuinverlichting snoeren veranderen direct de hele sfeer naar een gezellig genot zowel bij een barbecue als bij een feestje. Ons brede assortiment zorgt er voor dat er altijd wel het product aanwezig is waar u naar op zoek bent. Naast de verlichting bieden wij ook accessoires aan, om uw verlichting zo mooi mogelijk te laten schijnen. 

Onze tuinverlichting snoeren zijn er voor gemaakt om goed te blijven functioneren, jarenlang. Niet voor niets dat wij er 2 jaar garantie op geven. Gaat een lampje kapot? Dan blijft de rest van het snoer nog gewoon branden. De E27 fittingen zijn makkelijk te vervangen, en u kan makkelijk een nieuw lampje bestellen op onze website. Weg zijn de dagen van goedkope tuinverlichting die snel kapot gaat. Neem snel een kijkje in ons assortiment voor de mooiste tuinverlichting snoeren. 

Lees meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *