Voor Goedkope Vloertegels Moet Je Bij Jan Van Erp Zijn

Mijn vloer was ongeveer een jaar geleden dringend aan vervanging toe. De krassen waren niet meer om aan te zien! Nu wist ik dat ik woonkamer tegels wilde kopen, maar was erg bang om teveel te betalen. Met een forse ruimte als je woonkamer kan de prijs immer al snel oplopen! Achteraf gezien heb ik (op aanraden van een collega) gelukkig zeker weten de juiste keuze gemaakt: ik ging langs bij Jan van Erp

Prijsacties

Niet alleen hebben zij enorm veel keuze uit kwaliteitsproducten, zij hebben ook nog eens geregeld prijsacties. Nou kopen ze de tegels als slim in waardoor ze erg aantrekkelijke prijzen kunnen rekenen, maar toen ik langskwam werd de volledige BTW ook nog eens voor mij betaald! Dat scheelde een slok op een borrel en ik wist dus zeker dat ik niet teveel zou betalen voor mijn schitterende vloer. Het is dus niet zo ingewikkeld: rij bij ze langs en laat je vrijblijvend adviseren over de opties en prijzen!