Bedden zijn er in allerlei soorten en maten. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Hoe weet je nou welk bed bij jou past en waar je voor moet kiezen? Dit kan echt een lastige keuze zijn. Het is een kwestie van smaak en vaak ook ervaring. Zo kun je er inmiddels al achter zijn dat een houten bed helemaal niks voor jou is, of dat je niets moet hebben van een waterbed. En kies je voor een twee- of eenpersoons bed? Een tweepersoonsbed is handig en zeker nodig als je een partner hebt, maar als hij of zij alleen af en toe komt slapen neemt het wel veel ruimte in. Die ruimte moet je natuurlijk wel hebben in je kamer.

De mogelijkheden

Qua soorten bedden heb je van alles en nog wat, namelijk zoals eerder genoemd een- en tweepersoonsbedden, twijfelaars, hoogslapers, uitklapbedden, slaapbanken, een hemelbed, luchtbed, waterbed en ga zo maar door. Bij De Suite vind je een ruime collectie aan bedden. Daarnaast heb je nog de keuze uit allerlei soorten matrassen en materialen waarvan de bedden gemaakt zijn. Zo heb je stoffen bedden, leren bedden, houtfineer of lak. Hierbij kun je vooral ook kijken naar wat mooi staat in je kamer. Uiteindelijk is een matras namelijk het belangrijkste onderdeel van een bed. Kies deze daarom dan ook zorgvuldig uit.

Welk bed voor kinderen?

Bij een bed voor kinderen moet je er vooral op letten dat het bed veilig is. Een hoogslaper of stapelbed is dus minder geschikt. Bedenk ook dat kinderen graag spelen en nogal eens wild doen. Het bed moet dus ook tegen een stootje kunnen. Daarnaast moet het bed lang mee kunnen gaan en er goed uit zien. Veel kinderen vinden het maar stom om naar bed te gaan en stellen dit liever zo lang mogelijk uit. Als ze een mooi bed hebben, maakt dat het al vele malen makkelijker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *